marți, 30 decembrie 2014

Oportunitati

15 12 2014   -  17 03 2015





O noua fereastra de oportunitate s-a deschis pe planeta noastra. Aceasta fereastra de oportunitate este cea mai mare sansa de pana acum pentru eliberarea definitiva. Batalia este inca departe de final,desi grupul CHIMERA pierde puterea cu rata cea mai rapida din istorie si lumina de la capatul tunelului se poate vedea clar.
Aceasta fereastra de oportunitate s-a deschis pe 15 decembrie , va avea punctul de cotitura pe 21 ianuarie 2015  si se inchide pe 17 martie 2015.
Punctele de deschidere si inchidere ale fereastrei de oportunitate sunt momente de cuadratura exacta Uranus-Pluton, cea de a sasea si cea de a saptea (ultima) cuadratura exacta Uranus-Pluton in configuratia astrologica din intervalul 2012-2015.
Cuadratura  Uranus-Pluton semnifica revolutia in constiinta care poate dizolva structurile de control ale Cabalei.
Fereastra de oportunitate s-a deschis cu a doua activare a portalului ISIS pe 15 decembrie. Din aceasta zi vom continua lucrarea inceputa in prima parte activa a portalului ISIS, acum 6 luni.
Vom ancora energiile Zeitei principiului feminin pur in gridul energiei planetare cu scopul echilibrarii si armonizarii situatiei planetare si usurarea tranzitiei prin Eveniment.
O activare majora pe platoul Giza din Egipt.
Mai multe informatii despre fiecare punct din interiorul ferestrei de oportunitate vor fi prezentate pe parcurs
.......


si 2015 va fi un an extraordinar !


Este anul trei al Noului Pamant. Acesta va fi un an cu adevărat uimitor, un timp de schimbare, un moment de mare schimbare .. și într-adevăr, un an intens. Toate dificultățile întâmpinate de omenire pot și vor fi rezolvate. 
Dar efortul și implicarea sunt necesare. Este timpul de a co-crea o lume a păcii.
Egalitatea și justiția trebuie să devină idealuri  actualizate. 
Pământul este un teren de testare, și, astfel de lecții esențiale sunt destinate pentru dezvoltarea ca co Creator , pentru a gestiona optim energia, pentru a deveni co-creatori conștienti cu "Tot Ce Este", Creatorul Dumnezeu .
Conceptele de bine și rău, servesc  învățarea sacralitatii existenței și responsabilitățile conștiinței, și oferă orientări pe calea iubirii.
Echinocțiile, solstițiile, eclipsele solare si lunare sunt extrem de puternice , reprezentând un val de energii "noi" codificate care vor inunda planeta pe :

20 martie,  Eclipsa Solara Total (Luna Noua) si Equinox 
04 aprilie - Eclipsa totala de Luna (Luna Plina)
21 iunie 2015 Solstitiu

13 septembrie Eclipsa Solara partiala (Luna Noua)
23 septembrie - Equinox
28 septembrie Eclipsa totala de Luna (Luna Plina)
21 decembrie 2015 - Solstitiu

Perioada primavara vara poate fi un moment de curatare, de compensare, acțiuni extreme în timpul acestei faze. Mania reprimata, grupuri și persoane care se simt reprimate vor găsi o oportunitate de refulare. La nivel individual, este un timp pentru a aduce o mai mare claritate în relații cu probleme. Pentru a reconcilia ce a fost întrerupt. Este un aflux de compasiune. Ceea ce se întâmplă în prima fază este injectare si rezolvare de conflict, în faza a doua este reconcilierea.
A doua fază , toamna iarna, este una de introspecție, un timp să cautati armonie, pentru a proiecta armonie colectiva, renaștere spirituală pe o scară globală și reproiectarea, redefinirea relațiilor. Faza toamna -iarna ofera oportunitate pentru a planta semintele pacii.
2015 furnizează energia pentru a finaliza "renasterea, și aliniamente de reîncărcare la punctele nefinalizate din contractele de suflet ", care nu a fost încă incheiate.
Faze problematice pot apare odata cu Mercur Retrograd :
Jan 21 – Feb 11
May 18 – June 11
Sep 17 – October 9
Următoarea apariție a 7 eclipse este în 2038, și anul este într-adevăr important. 
Dar ceea ce se întâmplă în prezent este de asemenea extrem de important în pregătirea pentru modificări.

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro