vineri, 16 august 2013

Din nou despre Omenire in Dimensiunea a patra



Postez un film you tube dupa foarte mari retineri, deoarece Drunvalo a fost un deschizator de drumuri, cu mare gir acordat, care a sustinut idei si generat multe probleme.
Insasi Scoala creata in ultimii ani pentru Trezirea Inimii, este o institutie ca face bani de bani.
Asta nu inseamna ca avem nevoie neaparata sa platim aceste sume ca sa stim cum trebuie sa evoluam...mi se pare din nou o cale exterioara noua, care ne este impartasita sau predata mai mult sau mai putin fortat.

Metoda cea mai simpla si sigura este meditatia personala, conexia permanenta cu Tatal Ceresc in Centrul Creatiei Divine ( nu centrul Galaxiei care este o gaura neagra ) si Mama Pamant in Centrul planetei noastre - astfel intram in rezonanta cu elementele primordiale ale vietii din fiecare acestea ( pamanat, apa, aer, foc , eter) si ajutorul Ierarhiilor spirituale, (slujitorii Creatiei si Ordinii Divine pe planeta Pamant si in intreaga Creatie)

Referitor la schimbarea polilor, trecerea Omenirii in dimensiunea a patra , sunt evenimente previzionate, asteptate. care s-au intamplat deja pe alte planete din aceasta zona experimentala a Universului.
Pamantul este una dintre planetele mari implicate in transformare, cu populatie mare si complexa si niveluri de constiinta foarte variate, aflata in zona tampon dintre Universuri, predispusa la erori.

Deci mai avem de asteptat schimbarea (in fereastra temporala probabil pana la sfarsitul lui 2017) ; daca nu se va produce putem si vom intra pe linia ascensiunii prin portalurile naturale ale planetei care sunt acum in curs de repunere in functiune, in urmatorii 200 ani.

Oricum ar fi , avem sprijin si protectie, pentru ascensiunea in masa, care sa ridice rasa noastra umana la un nivel evolutiv superior.

Va invit sa urmarim filmul :



Despre Impamantare

Metoda prezentata mai jos este simpla si eficace.

Ceea ce nu se spune este ca chakrele noastre superioare( 5,6,7) sunt electrice si chakrele inferioare(1,2,3) sunt magnetice. Inima este centrul pefect.

Earthing in engleza inseamna impamantare si presupune conectarea fizica a corpului tau la energia suava si eterna a suprafetei Pamantului. Practic te poti conecta mergand sau stand desculti afraa pe iarba, pamant, lucrand sau dormind fiind conectat la un dispozitiv conectat la Pamant care iti faciliteaza fluxul de energie naturala, vindecatoare a Pamantului sa patrunda in corpul tau. Milioane de oameni au inclus impamantarea in viata de zi cu zi si din ce in ce mai multi includ dispozitivele Earthing in viata lor. Rezultatele au fost documentate si sunt extraordinare.
Extraordinare doar din cauza ca am uitat ca am fost creati sa functionam optim, sa fim sanatosi, sa traim in aceasta simbioza cu planeta Pamant, pe care o putem numi Mama Pamant.






Adevarat ca Polii magnetici ai Soarelui se vor inversa in 2013
( odata la 11 ani)

Un eveniment de proportii urmeaza sa se intample pe Soarele nostru. Conform masuratorilor facute de NASA. maretul camp magnetic al Soarelui este gata sa se rastoarne. “Se pare ca suntem la doar trei luni distanta de o inversare completa a campului”, spune fizicianul solar Todd Hoeksema de la Stanford University. “Aceasta schimbare va avea un efect de domino in intregul sistem solar”.
Campul magnetic al Soarelui isi schimba polaritatea aproximativ la fiecare 11 ani. Fenomenul se intampla in varful fiecarui ciclu solar pe masura ce dinamul magnetic interior al soarelui se reorganizeaza. Rasturnarea care urmeaza va marca mijlocul Ciclului Solar 24. Jumatate din maximul solar va fi trecut iar jumatate va urma sa vina.
Hoeksema este director la Wilcox Solar Observatory, de la Stanford, unul dintre putinele observatoare din lume care monitorizeaza campurile magnetice polare ale Soarelui. Polii sunt mereu in miscare. Exact in modul in care cercetatorii observa regiunile polare ale planetei noastre pentru urmarirea schimbarilor climaterice, la fel fac si cercetatorii care studiaza Soarele. Magnetogramele de la observatorul Wilcox urmaresc activitatea magnetica polara a Soarelui inca din 1976 si au inregistrat trei mari rasturnari – cu o a patra in urmatoarea perioada.
Fizicianul solar Phil Scherrer, tot de la Stanford, descrie ceea ce se intampla: “Polii magnetici ai Soarelui se slabesc, ajung la zero si apoi apar din nou avand polaritatea opusa. Acesta este un fenomen normal ce face parte din ciclurile solare”.
O rasturnare a campului magnetic al Soarelui este literal un eveniment maret. Zona de influenta magnetica a Soarelui (cunoscuta si sub numele de heliosfera) se extinde miliarde de kilometri dincolo de Pluto. Schimbari ale polaritatii campului fac valuri pana la sonda Voyager, la poarta spatiului interstelar. Atunci cand fizicienii solari vorbesc despre inversarea campului, conversatia se concentreaza deseori pe “foaia electrica”. Foaia electrica este o suprafata aplatizata ce se iveste din ecuatorul soarelui acolo unde campul magnetic ce se roteste mai incet creaza un curent electric. Curentul este slab, numai o milionime de amper pe metru patrat (0.0000000001 amp/m2), insa exista foarte mult: amperajul curge printro regiune groasa de 10000 de km si lata de milioane de km. Din punct de vedere electric, intreaga heliosfera este organizata in jurul acestei enorme foi. In timpul inversarii campului foaia electrica devine foarte unduita. Scherrer aseamana ondulatiile cu modelele unduitoare de pe mingea de baseball. Pe masura ce Pamantul se invarte in jurul soarelui, se scufunda si iese inafara foii electrice. Tranzitiile dintr-o parte intr-alta pot porni evenimente spatiale furtunoase in jurul planetei noastre.
Si razele cosmice sunt afectate. Acestea sunt particule de energie incarcate puternic, accelerate pana aproape de viteza luminii de catre exploziile de supernove si alte evenimente violente din galaxie. Razele cosmice sunt un pericol pentru astronomi si pentru sondele spatiale iar unii cercetatori spun ca pot afecta norii si climatul de pe Pamant. Foaia electrica functioneaza ca o bariera pentru razele cosmice deflectandu-le pe masura ce incearca sa penetreze interiorul sistemului solar. O foaie ondulata actioneaza ca un si mai bun scut impotriva particulelor de energie din profunzimea spatiului. Pe masura ce se apropie rasturnarea campului, datele de la observatorul Wilcox ne arata ca cele doua emisfere ale soarelui sunt desincronizate.

“Polul Nord al Soarelui si-a schimbat deja polaritatea in timp ce Polul Sud se grabeste si el sa o faca”, spune Scherrer. “Curand, totusi, ambii poli se vor schimba si va incepe cea de-a doua jumatate a maximului ciclului solar”.
Cand acest lucru va avea loc, Hoeksema si Scherrer vor oferi noutati colegilor si publicului.
sursa: http://www.sciencedaily.com/releases/2013/08/130806171645.htm

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro