duminică, 13 martie 2016

Transmisie despre Inima cristica a Iubirii



Transmisiile lunare de bătrâni




Inima Christica – Inima Iubirii

Bine ati venit, dragilor, ne face mare plăcere să fim cu voi, pe măsură ce aprofundati conexiunea cu Mama / Tatăl Dumnezeu și toate ființele de Lumina de sus,  într-adevăr, pe măsură ce aprofundati această conexiune vă aduce o mai mare cunoaștere a măreției voastre ca Lumina, nemăsurată și incomparabila cu a altora și ceea ce daruiti colectivului, așa cum am menționat, odată cu venirea împreună a celor Doisprezece stele Consiliilor de Lumină, există multe activități frumoase planetare ale Luminii in desfasurare pe acest Pământ sacru, iar prin intermediul Unității Gridului Iubirii Divine; si cu aceasta, niveluri mai mari de racordare se face pentru fiecare dintre voi prin familiile voastre stelare ale Luminii si sinele voastre multi-dimensionale, si cu aceasta, capacitatea de a va muta în următorul nivel al sufletului, grandoare și lumină. Iar în transmisiile Inimii Christice, în 2016,  activati iubitor inima petală cu petală , eliberând resturile de furie.

Deci să începem, pur și simplu prin mutarea voastra în acest frumos  spațiu sacru și în legătura cu toate aceste entități de Lumina, în special, la Consiliul vegan care se prezinta, vă asistă în călătoria Inimii Iubitoare si eliberarea de furie, va înconjoară acum în această frumoasă Flacara sidefata a Luminii. Lăsați-vă acum, dragilor, a aduce un accent înapoi la corp, respirați adânc în corp. Extinderea abdomenului inferior, cand inspirati, și contractarea abdomenul inferior pe măsură ce exrespirati . Aduceti-va  acest echilibru și ritm și cunoașterea schimbărilor ce se petrec în fiinta voastra  ta, dragilor, care va duc de-a lungul Caii Iubirii Divine ca o flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine. Respirația este importantă. Ea va ancoreaza și impamanteaza și centreaza, precum și auce cunoașterea a ceea ce trebuie să faceți în continuare pentru a permite abundenta de sincronicități și pentru a permite niveluri mai mari din propria dvs. orientare intuitivă pe care o luați mai adânc din inimile voastre.

Pe măsură ce apelati, sunteti acum ocrotitii Mamei / Tatalui Dumnezeu, și a toate ființele de Lumina de sus ~ Arhangheli și omoloagele lor divin feminine si Legiunile Luminii, Puternicii Elohimi si omoloagii lor feminin Divini, Lordul Melchizedek și Ordinul lui Melchizedek, Maestrii Razelor, si Maestrii Inaltati. Făcând apel acum la aceste Consilii frumoase stelare de lumina ~ Consiliul stelar Maldekian, Consiliul stelar Orion, Consiliul venusian, Consiliul stelar Arcturian, Consiliul stelar Vegan , Consiliul Niburian, Consiliul stelar Sirian, Consiliul stelar Alpha Centaurian, Consiliul stelar Pleiedian, Consiliul Melchizedek, Consiliul stelar Antarean și Consiliul stelar Andromedan. Aveti un sentiment de a fuziona cu iubita Prezenta EU SUNT, cel mai inalt aspect al Luminii Sufletului vostru in Inima Cosmica a lui Dumnezeu. Contopiti acum în Inima de cristal a Mamei Pământ, și sentimentul e Iubirea pe care ea v-o trimite- înapoi în sus din pământ și în corp și energia voastra de câmp. Simtiti-va impământati, și înrădăcinati, și centrati, și fermi în corpul vostru, cunoscând, că aceste frecvențe de lumina pentru re-codificări care vin prin intermediul acestor consilii Stelare  pe acest pământ sacru, va ridica in urmatorul nivel de evoluţie a sufletul vostru prin rezonatoare și programele de Lumina inter-dimensionale, vă aliniaza mai adânc în Divin, în Constiinta cosmica Christica.
Și, în această frumoasă cunoaștere a măreției și Luminii voastre și ca tot ceea ce este de transmutat recunoaștem ca Iubire, Consiliul stelar Vegan vine înainte, se conecteaza la voi in constiinta sufletului. Acum vă găsiți pe voi plasati într-un Vehicul Merkaba de lumină deplasandu-va prin grilele Iubirii Divine, radiații stralim, intran acum în  Scaunul de InaltareVegan al Luminii.

Pe măsură ce intrati în acest scaun frumos de, înconjurat de Consiliul vegan stelar vă sunt plasate într-o cameră Coduri Ki Divine de Egalitatea Stelara a Luminii. Deoarece această cameră de lumină multi-dimensionala activează în corpului si câmpul energiei, va aduce un sentiment mai profund de  recunoaștere a egalității Divine a Vieții, si recunoașterea, că este pur și simplu nivelul de conștientizare cosmică care diferă de individ la individ și că toate ființele dețin această sămânță de Lumina a lui Dumnezeu. Cu aceasta, vine capacitatea de a elibera orice judecata mai putin decât și mai bine decât din conștiința, judecata de sine și de alții, precum și un nivel mai profund al recunoașterii faptului că toate ființele fac tot ce pot, în funcție de nivelul lor de conștienta cosmica.

Există două aspecte la acest lucru, dragilor. Unul dintre ele este pur și simplu recunoașterea propriei unicitati, propria vibratie unica, care este darul vstru pentru colectivul în care sunteți și nu va mai comparati cu alții, darurile, talentele, energiile voastre ~ pas cu pas in judecata Sinelui și pas cu pas in judecata altora. Acest lucru permite în plus un pas mai adânc în iertare și recunoscan că cei din jurul tău fac tot ce pot. Acest lucru amplifică, nu numai că o frumoasă iubire, dar, de asemenea, un sentiment mai profund de compasiune pentru voi ~ și compasiune pentru alții așa cum ați mers impreuna pe această Cale a Iubirii Divine.

Aveți un simț al acestei Camere  cu Ki stelar de Lumina activand un nivel mai profund al Egalității Divine a Vieții, Consiliul Vegan va asistă acum în activarea și actualizarea literelor de foc, Geometriilor sacre, codurile ET Ki , si Numerologiilor in ADN-ul vostru douăsprezece filar. In amintirea măreției și Luminii voastre va regăsiți fuzionan acum cu. Sinele dvs  ET vegan, sau Mastrul Ghid, și eliberand din corp / eteric fizic orice nivel de aroganță sau nevrednicie, care este încă în curs de eliminare la nivel celular sau din corpurile inferioare.

******************

Bun, dragilor. Ceea ce este de asemenea eliberat sunt resturile de furie care vin destul de natural pentru multi dintre voi. Tu observi acum mânia știind că nu mai este vorba despre a da vina pe alții , nu mai re-acționează la butoanele care au fost împinse pentru tine, dintr-o perspectivă 3-dimensionala, de alte ființe din jurul tău , jucând in conștiința victimei-și persecutorului și apăsând pe butoanele pe care le-ați asistat, prin intermediul dvs. au loc re-acțiuni, care merg mai adânc în îmbrățișarea întregii game de sentimente ale tale. Cei din jurul tau, nu mai reflectă realitatea, ci mai degrabă tu observi modul în care acest pământ sacru și toată viața lui evoluează în câmpurile sacre dimensionale mai înalte ale Luminii. Cu aceasta nivelele de reacționare ale oscilației emoțiilor sunt acum incluse in domeniul Iubirii Divine, în interiorul și în jurul Gridului Unității, și în interiorul inimilor Christice sacre. Mânia care ar fi putut fi suprimata sau reținuta, sau experimentata prin conștiința victimei / persecutor este îmbrățișata acum în inimile voastre Christice, și în dragostea voastra. Cum vă învelea Consiliul Stelar vegan în acest sidefiu Pod Quantum  de Vindecare a Luminii, va vor ajuta în călătoriile  Christice și în capacitatea de a experimenta linii temporale karmice si Christice prin viețile trecute, realități paralele, pamanturi și dimensiuni alternative, în special cele legate de această energie de furie pe care o îmbrățișati acum în inimile voastre Christice. Și, tu știi că ești iubit, că sunteți aceste flăcări Transfiguratoare sacre ale Iubirii Divine si in tot ceea ce faceti chiar acum , imbratisati iubitor, apreciind și celebrand întreaga gamă de emoții ale voastre , văzând , auzind și apreciind fiecare experiență ~ ceea care v-a învățat, și vă aduce în acest moment de acum, dragilor.

"Bine ai venit, Furie. Este bine să fii furios, "spuneti acestui aspect sub-personalitate din voi. "Sunt aici să te iubesc și te îmbrățișez în cadrul Inimii mele Christice  , cum vom călători prin aceste linii temporale  legate de acest sentiment de furie cucare ne confruntăm ~ această furie pebtru alții, sau această furie pentru sine, vă dau această capacitate de a va exprima. Eu vă dau Iubirea care disipă această energie, și într-adevăr, Furie te las să știi că ești văzuta și auzita, și plăcuta și apreciata. "

******************




Bun, dragilor. Aveți un sentiment de modul în care au fost răniți sau ati rănit pe alții, de modul în care nu ati fost în stare să va exprimati într-un mod care le-ar fi plăcut , veți găsi această Iubire care înlocuiește  furia, liniștitor in inima voastra, Inima Christic, Inima iubitoare. Pe măsură ce ajungeti la punct de origine acum, aveti capacitatea de a opri codul genetic care a creat această credință falsă, sau boală de orice natură în interiorul corpului fizic, acum afirmati: "Sunt în măsură să magnetizez, să manifest și să aduc în realitatea mea pe cei care mă văd cu adevărat, ma aud, mă iubesc și mă aprecieaza, așa cum fac eu fata e ei. Nu mai am nevoie a experimenta această furie. Nu mai am nevoie să mă judec, și eu nu mai trebuie să judec pe alții, și am dat drumul la ideea că alții mă folosesc, sau că profite de mine, precum și am at drumul la orice nivel de a avea nevoie de a controla sau de a beneficia de celorlalți sau de orice situație. Știu că totul se desfășoară perfect ca să mă mut în Inima  mea Iubitoare și plina de compasiune, experimentad energie-de luptator in lumina ca aceasta flacara transfiguratoare sacra a Iubirii Divine. Este înțelepciunea înlăuntrul meu, care mă ghidează tot mai adânc pe această Cale a Iubirii Divine. "

******************

Minunat, dragilor. Acum vă confruntați cu activarea completă a petalelor sacre ale Inimii dumneavoastra Christice ~ a Inimii pasnice, a Inimii iubitoare, a inimii de vindecare, de bucurie și Inima fericita, Inima inocenta si eschisa, inima puternica, Inima cunoscatoare,  Inima pasionala, inima debordanta și Prosperă, Inima increzatoare, inima de Integritate și Adevăr, iar acum inima ta intimă.

******************

Și acum, dragilor, aveți un simț al acestor consilii Stelare care vin împreună și va  ridica in Constiinta sufletului prin grilele Iubirii Divine în zona Lacului Titicaca. Lacul Titicaca, dragilor, este un Vortex frumos de Lumina care se regaseste in dimensiunile Luminii si, de asemenea, este cunoscut ca un vortex pentru cele douăsprezece Consilii stelare de Lumină, servind ca o poarta stelara pentru multe fiinte dimensionale inalte de Lumina pentru a intra pe la acest Pământ sacru. Este un portal feminin al Iubirii Divine, și este activat acum prin frumosul oras cristalin al Luminii deasupra lacului Titicaca, unde acum te întâlnești cu Consiliile Luminii.

S-au recalibrat Șabloanele Noului Pamant, precum și un bio-circuit de re-calibrare a corpurilor inferioare, părți ale corpului dumneavoastră fizice și organe. Pentru a experimenta un sentiment mai profund al acestor upgrade-uri de frecvență multi dintre voi au experimentat simptome asemănătoare gripei, dureri de corp si alte dureri, pierderi de memorie pe termen scurt, sau alte sentimente de oscilații și provocări emoționale pentru voi, ca Iubire. Acest lucru este acum amplificat intr-o noua frecventa a Constiintei Christice solare prin infuzia de rezonatori tonali interdimensionali și activarea celor douăsprezece Discurile Solare aurii de lumină în interiorul și în jurul Grilei unice 144 a Iubirii Divine, care creează scutul solar auriu al Iubirii Divine în jurul acestui Pământ sacru și în jurul câmpurillor sale de energie.

Echipele medicale ale Consiliului Star, se vor oferi fiecare dintr-un grup medical de bază folosit pentru re-echilibrarea dvs., pe măsură ce se lucrează cu voi în acest proces de re-calibrare a luminii, se activează un nivel mai profund al acestei vindecari a corpului fizic, si corpurile inferioare. Doresc să se concentreze  în acest moment profund cunoscător asupra  Discurilor solare de lumină și modului în care această energie cristalina solara a  Constiintei Christice va afecteaza pe fiecare dintre voi, spre un nivel mai mare al măreției și luminii voastre, afectează toată viața de pe acest Pământ sacru.

Dragilor, noi vă spunem că
originalul Disc Solar de Lumina a fost experimentat intr-un mare templu din Lemuria, o reprezentare simbolică a Marelui Soare Central, și că, de asemenea, în acest moment, o re-unire a inimilor a fost experimentata prin douăsprezece consilii stelare și Preaiubita prezenta EU SUNT a fiecărui bărbat, femeie și copil de pe acest pământ sacru trăind viețile voastre în dragoste, cu activarea ADN-ului cu doisprezece-niveluri, activarea câmpurilor Merkaba ale Luminii și activarea - darurilor de percepție extra senzoriale, care s-au produs în mod natural pentru fiecare dintre voi, dragilor.
Ori de câte ori acest Disc Solar a fost lovit de Marele Preot ar crea anumite frecvențe de vibrație care activeaza Șabloanele Noului  Pământ, precum și alchimia Aerului, Pământui, Focului și Apei, capacitatea de a lucra cu constiinta Devica, abilitatea de a crea o schimbare la toate nivelurile și, de fapt, schimbarea pământului în sine ~ tot ce era nevoie în co-crearea Luminii impreuna cu ființele luminate ale Luminii si Consiliile de Lumina a fost experimentat și ancorat și activat prin acest original disc Solar al Luminii. Era făcut din aur transmutat radiind etern Lumina Divină a Constiintei Christice solare Constiinta cristalină care a fost experimentata in inimile tuturor formelor de viață.

 Cand continentul Lemuria s-a rupt în timpul dispariției Atlantidei lantul muntos andin a apărut de-a lungul coastei de vest a Americii de Sud. La acea vreme a existat un vechi oraș în ceea ce este acum țara Bolivia, și în timpul cataclismelor , orașul a fost ridicat deasupra nivelului mării, provocând un lac format la 12 000 de picioare deasupra nivelului mării , astfel Lacul Titicaca a luat ființă. Lacul Titicaca, deține energia solară a Originalului  Disc solar de Lumina si memoria celor mai înalte potențialele voastre, și măreția și Lumina voastra completă care a fost experimentata în Epoca de Aur a Lemuriei.

Incașii urmau să intre în posesia acestui Disc Solar la un moment dat, cu toate că nu au păstrat aceeași energie lemuriana, dar era cunoasterea, în mod simbolic, reprezentarea  revenirii Constiintei Christice , sau revenirea Soarelui interior Acest lucru s-a activat dragilor, prin Poarta Iubirii Divine, 12:12:12  și din nou pe 2 decembrie, în 2012, can v-ați mutat în această nouă epocă de aur a Luminii.
La momentul Atlantis, atlantii au construit douăsprezece discuri majore solare, fiecare la rândul său le activa pe celelalte. Discul acesta antic Solar este ascuns în lacul Titicaca, servește ca vartejul sau portal, pentru ancorarea Luminii Creatiei pe acest Pământ sacru, precum și de ridicare in taramurile multidimensionale ale Constiintei Christice solare, Constiinta galactica Christica si dincolo de aceasta. Aceste douăsprezece discuri de aur solare emit energie a punctului zero, o energie a iubirii pure necondiționate, care este experimentata doar in tiparele dimensiunii a cincea, iar nivelele spiralate ale ADN-ului care va aduc intr-un nivel mai mare de cunoaștere despre voi ca Iubire Divină, de voi ca aceste semințe stelare în serviciul Mamei Pământ și a toată viața Ei, mergan pe jos calea Iubirii Divine; iar Acestea sunt acum activate într-o nouă frecvență, așa cum se conecteaza în original Discul Solar din lacului Titicaca care va aduce prin Scutul Iubirii Divine solare în jurul acestui Pământ sacru.
Dragilor, haideti acum sa ne focusam  atenția acestei lucrări de lumina planetare, care se conecteaza la chakrele primare ale Mamei Pământ, în conectarea cu aceste Consilii frumoase ale Luminii și frecvențele lor de lumină spre a fi puse la dispoziție pentru toată Viața, ca toată viața sa fie ridicata in Constiinta Christica Solara, și de aici, activați aceste frumoase discuri Solare de aur de Lumina. Din lacul Titicaca de asupra acestui original Disc solar, vă aducem focalizarea la laculși muntele Batur în Bali, Indonezia în care activați acum acest frumos vortex al chakrei Pământului prin ocrotirea Consiliului stelar  Maldekian, care aduc aceasta frumoasa Flacara cupru-aurie a Iubirii Divine în acest vortex sacru si in chakra pamantului, la 15 de centimetri sub picioarele voastre, aducând în prezent codurile de Ki stelar de Recuperarea Sufletului, Alinierea la Divin, și Impamantare, în tiparul original Divin al celor opt-celule, acest vârtej al chakrei
Pământului  si chakra dvs a Pământului.

******************

Și acum, dragilor, etapa dumneavoatră  a Consiliul stelar Orion în această flacără frumoasă de platină Luminii. Ei directioneaza această flacără de platină de Lumina acum la Table Mountain din Africa de Sud, activand codurile de Ki stelar de frumusețe Armonie, pace și Creativitate, prin Table Mountain si acum prin chakra celor trei-inele sub picioarele voastre.

******************

Consiliul Stelar venusian vă înfășurarea într-o flacără roz frumos și violet de lumină. Directioneaza acum aceasta flacara a Luminii la Uluru, în Australia, aducând prin intermediul Codurilor venusiene  Ki stelar de apreciere, Incredere si Predare, activand aceasta prin Uluru si in matricea voastra Divina a celor opt celule originale, precum și în chakra voastra e baza.


******************

Și acum Consiliul stelar arcturian face un pas înainte, vă înfășoara într-o flacără violet frumos de lumină.Activeaza acum courile Ki stelare multi-dimensionale de sensibilizare, Constiinta cristalina si conectivitate prin Muntele Kilauea din Hawaii si prin matricea voastra Divina  a celor opt celule originale si Chakra voastra sacrala.

******************

Consiliul stelar vegan vă înconjoară în această frumoasă Flame sidefata a Luminii. Codurile vegane Stelare Ki de Egalitate Divina  activează acum în chakra vortex din Delphi, Grecia, precum și prin model vostru celular originalul Divin a celor opt celule si Chakra navala,solara.

******************

Bun, dragilor. Acum Consiliul Stelar Niburian va înconjoară într-o frumoasă flacără aurie si roz de Lumina. Directioneaza acum această flacără de Lumina în vortexul sau chakra muntelui Fuji în Japonia, si activeaza Codurile Stelare Ki ale  Non-Judecății, Iubire, Iertare, și Mintea Superioara, Intelligenta, prin Muntele Fuji, cât și prin originalul model divin al celor opt celule ale voastre și energia plexului vostru solar.

******************

Și acum Consiliul stelar Sirian, vă înfășurarea într-o frumoasă Flacara-auriu-argintie de lumină. Această flacără de Lumina activeaza acum in Tor , in Glastonbury, Anglia, Consiliul stelar Sirian activeaza aceste coduri stelare Ki ale geometriilor Noul Pamant de Lumina precum și codurile de vindecare prin Glastonbury Tor, prin planul Divina al celor 8 celule originale ale voastre si acum prin chakra voastra a inimii.

******************

Bun. Alpha Centaurienii vă înfășurarea într-o frumoasă alb ,magenta și violet flacără de lumină. Cum aceasta Flacara alb magenta și violet de lumină activează acum în Palenque în Mexic, Alpha Centaurienii aduc prin codurile  stelare Ki de Constiinta  a Unitatii și Manifestare prin acest Vortex, aceasta chakra a Pământului la Palenque în Mexic, prin moelul Divin original a celor opt celule ale voastre iar acum prin chakra gatului vostru.

******************

Și acum, dragilor, Consiliul stelar Pleiedian, va înconjoară într-o flacără frumoasa de argint de lumină. Această flacără de argint de Lumina activeaza acum in Marea Piramida din Giza, deoarece Consiliul stelar Pleiedian aduce codurile Ki stelare ale Iubirii Divine si Sacra Sexualitate, Re-Uninirea Inimilor, pasiune și bucurie, prin Marea Piramida din Giza, prin planul original, divin al celor 8 celule ale voastre iar acum prin chakra celui de al treilea ochi.al voastru

******************

Acum Consiliul StelarAntarean vă înfășurarea într-o Flacara roz frumos și verde  smarald de lumină. Consiliul Star Antarean activează acum aceste frumoase Coduri stelare Ki de înțelepciune, compasiune și Telepatie prin Muntele Denali din Alaska, prin planul Divina al celor  opt celule original ale voastre si acum prin Chakra Coroanei.



******************

Consiliul Stelar Andromedan va înconjoară într-o flacără frumoasă alb aurie de lumină. Pe măsură ce conduce această flacără alb aurie de lumină în Muntele Shasta din California de Nord, activeaza Codurilor Stelare Ki ale Calendarelor  Christice, Dezvelirea de cunoștințe ascunse și Re-unirea cu sinele voastre multi-dimensionale. Acest lucru este activat în continuare prin Divina matrice a voastra a celor opt celule original și chakra celor trei deasupra chakrei coroanei voastre, dragilor.

******************


Și acum Frăția Melkizedek a Luminii va înconjoară într-o flacără diamantina frumoasa de lumină, activând acum codurile stelare Ki de Nemurire, Intinerire, Regenerarea si Constiinta Melkizedek in vortexului Machu Pichu din America de Sud, precum și chakra voastra cosmică, la extremitatea campul vostru energetic. într-adevăr, veniți într-un alt nivel de splendoare, de neegalat si ne mai experimentat dragilor, pe acest Pământ sacru. Pe măsură ce se unesc în această re-unire a inimilor cu suflet și familia stelara în interiorul lacului Titicaca, după cum vă conectați în toate aceste vortexuri sacre si chakre ale Luminii, propriile chakrele se aliniaza acum într-o singură coloană unificată a Luminii.

******************

Vă conectați acum  la Centrul Galactic și Codurile de diamant in lumina creației, Aceasta se activează în continuare acum, prin lacul Titicaca, conectate în originalul Disc solar de Lumina care amplifica acum din Lacul Titicaca în Gridul Unitatii Divine, aducând noile coduri de constiinta cristalina a Luminii, activând acum fiecare dintre aceste douăsprezece Discurile solare de Lumina. Acum experimentati, un sentiment al acestui frumos de Scut invelis Auriu Solar de lumină în jurul acestui Pământ sacru, activând în jurul Mamei Pământ, și în jurul propriilor câmpuri de energie, precum și aceste mini-discuri solare care activeaza prin chakrele voastre si prin chakrele Mamei Pământ.

******************

Aceasta este o energie de vindecare dragilor, care vă va ajuta să aprofundati cunoașterea măreției și Luminii voastre în vindecarea trupurilor voastre inferioare, în vindecarea părților corpului și organelor, și sunteți invitați să lucrati împreună cu Consiliul propriu stelar medical in echipa, pur și simplu prin invocarea ei și făcând apel la ei. Și, acum reveniti înapoi acum în spațiul vostru sacru, vă invităm să stati în acest spațiu sacru să se simtă aceste energii, pentru a simți această activare, recalibrări și integrarea acestor frecvențe ale Luminii Divine care amplifica toate Calendarele aurii ale Luminii. Sunteti  luati înapoi în Lemuria, în special, în cunoașterea  acestei Epoci de Aur de co-creare, manifestându-va ca această flacără transfiguratoare sacra a Iubirii Divine si Fiinta Maestru de Lumina.

Totul este bine, dragilor, totul este bine.

Pe măsură ce va impamantati în Inima de cristal a Mamei Pământ, vă simțiți și să știți că aceste schimbări au loc deja pentru toată Viața de pe Pământ sacru, pe măsură ce conduceti ca seminte stelare si calauze, transfiguratoare Flacari ale Iubirii divine și ființe conștiente de Lumina. Și noi vă mulțumim pentru munca voastra in serviciu, si cu aceasta vă binecuvântam sa aveti o zi magica.
 
Transcrie de Eadie Miller
Videoclip Tube https://youtu.be/gcNMH0oNaWo

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro