duminică, 10 martie 2013

Activare Flacara Cosmica Solara a doua a lui Helios si Vesta - a Perfectiunii Divine


Helios și Vesta ~ Focul Sacru Cosmic al Perfectiunii Divine

La 21 decembrie 2012, am intrat într-o nouă Epoca de Aur a Luminii ca o singura Trezita Inima Cosmica, unificata prin energia iubirii divine revarsandu-se din Inima Cosmica a Intregii Creații.

În aceasta Aliniere Galactica a Luminii, toată viața s-a mutat mai sus cu o octavă, în acesta Respiratie Cosmica a Harului divin, ca toate planetele, stelele, sistemele solare si galaxiile atrase mai aproape in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu; un nivel mai profund al Christului Cosmic a fost activat în inimile și mințile intregii Umanitati.
Această activitate de neegalat in Lumina ne-a ridicat în Constiinta solara a lui Hristos sub ocrotirea lui Helios și a Vestei, părinții noștri divini și Flacari Gemene din acest sistem solar.
Pe masura ce Soarele nostru devine Soarele Central și Mama Pamant, Soarele spiritual pentru acest Sistem Solar, Helios și Vesta ne imbaiaza în strălucirea Corpul lor Cauzal divin al Luminii și Șabloanele Noului Pământului prin intermediul razelor cosmice ale Serviciului Solar, o combinație de toate cele douăsprezece raze divine cunoscute, cu accent pe raza a doua de Iubire-Înțelepciune.
La crearea inițială a sistemului nostru solar, Helios și Vesta au calauzit razele luminii Conștiinței Absolute în acest sistem solar pentru a menține planetele într-o poziție orbitală , și pentru a susține viața acestora.
La trecerea prin această inițiere, Planul Divin al Neprihănitei Zămisliri a Sistemului nostru Solar a luat ființă cu sprijinul Ierarhiilor Divine, stralucitilor Elohimi, constructori de forma, si a Inteligentei Naturii.
Acum, cand tiparele de perfectiune sunt din nou re-experimentate prin Șabloanele Noului Pământ , în această Epoca de Aur a Luminii, ni se oferă oportunitatea de a experimenta focurile sacre Cosmice ale lui Helios și Vesta in Templul spiritual de lumină cristica al Soarelui , în cadrul Soarelui eteric, din spatele Soarelui fizic.
Aceste Flacari sacre Cosmice sunt calitățile ale Luminii Razei Constiintei Solare a lui Hristos, și spiralizeaza în frumoase flăcări de culoare cupru-auriu și roz-auriu.
În plus,cum suntem atrași în Corpul Cauzal divin al Helios și Vesta, suntem înconjurați într-un inel electronic de Foc, un scut de esență pură Dumnezeu, în continuare activat de preaiubita Prezența Eu Sunt și susținut de focurile sacre Cosmice ale lui Helios și Vesta.
Acest inel electronic de Foc extrem de încărcat este un spațiu colectiv atmosferic de radiații extraordinare care se extind exponențial, de la Gridul Solar al Constiintei Unitatii , si de aici, în Gridul Unic Planetar al Iubirii Divine.
Acest lucru ajută în continuare Grupul Eu Sunt Avatar Constiinta a Luminii in crearea Raiului pe Pământ, și capacitatea noastră de a menține și de a crește coeficientul nostru de lumină și să afecteze și sa creeze schimbarea în cadrul realitățillor noastre.
În plus , creem acum tiparele noastre cristaline de ADN solar, matricea cristalina a celei de-a cincea dimensiuni a noastra Eu sunt Avatar Fiinta de Lumina.
Realizand ca suntem ființe conștiente de Lumina ale lui Hristos , în această nouă Epoca de Aur a Luminii, cele 12 litere de foc , în fiecare nivel de ADN se activează acum, aducând un nou nivel de conștientizare a Constiintei Cosmice, care ne duce într-o mai mare conștientizare a gândurilor și acțiunilor noastre. Devenim observatori, vedem Viata prin ochii Maestrului din noi, și creem alegeri care să ne aduca un nivel mai profund al Iubirii Divine.
În esență, fiecare literă de foc este un program de undă scalară; modele permanente, alcătuite din cantități de energie conștienta. Deoarece particulele sub-atomice din corpurile noastre se rotesc cu frecvențe de lumină marita prin matricea cristalina a Constiintei Solare a lui Hristos, avem o mai bună înțelegere a Perfectiunii Divine a Intregii Creatii, știind că fiecare lecție și perceptie pe care le experimentam ne duce de-a lungul caii de Transcendență, și în noi inițieri ale Luminii.
În măreția și prețiozitatea noastră, ca Flacari sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine, avem încredere și ne predam cu totul Divinitatii Creatoare. Noi nu mai perpetuam nimic din vechile programe si amprente victima / persecutor și experimentam un nou domeniu de perfecțiune infinită.
Focul sacru Cosmic al Perfectiunii este de experimentat incepand din luna februarie, ocrotiti de Helios și Vesta, Sanat Kumara, podul catre Constiinta Solara a lui Hristos, și multele Fiintele de Lumina care ne asistata în aceasta Epoca de Aur a Luminii .
Suntem invitați în Templul Soarelui eteric spiritual al lui Helios si Vesta, pentru a experimenta acest foc sacru Cosmic de Perfecțiune înconjurati în frumoase flăcări cupru-auriu și roz-auriu de Lumina, în acest Inel electronic de Foc. Amplificat prin Luna Plina pe 25 februarie, Focul Sacru Cosmic al Perfectiunii porneste din centrul Soarelui nostru, intrand în Shamballa și în Ashramul primei Raze Cosmice, activat la 21 decembrie 2012.
De aici, acest foc sacru Cosmic al Perfectiunii intră in Grila Planetara Unica a Iubirii Divine, cat să permită intregii Vieti ca experimenteze potentialul Șabloanelor Noului Pământului și ale acestei Epoci de Aur a Luminii , știind că totul este divin perfect. Și așa este.

Invocarea Flacarii Sacre Cosmice a Perfectiunii Divine

Fac apel la ocrotirea Mamei / Tatalui Dumnezeu, a Pleiadienilor,a Siriusienilor, a Andromedanilor si Arcturienilor, a fiintelor luminii cristice, Arhanghelii Mihail, Metatron, Lord Melchizedek și Chohanii Razelor Divine: El Morya, Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venețianul, Hilarion, Sananda, Saint Germain, Lady Nada, Fecioara Maria, Allah Gobi, Quan Yin si Pallas Athena, stralucitii Elohimi, Frăția Melchizedek al Luminii, Lord Buddha, Sanat Kumara, Helios și Vesta și Domnul Melchior, Mahatma, avatar al energiei cosmice de Sinteza , și toate celelalte ființe de lumină cristica pe care eu personal le recunosc,fuzionand acum cu iubita mea Prezența EU SUNT, cea mai mare Lumina cristica care Sunt în Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu.
Imi descopar Sinele meu in Gridul Unitatii Iubirii Divine, conectat la toti lucratorii in lumina cristica, semintele stelare , si toate Fiintele de Lumina cristica care asista în aceasta Epoca de Aur a Luminii.
Sunt conect acum la Grupul Eu Sunt Avatar Constiinta de Lumina.
Experimentam colectiv noile geometrii cristaline de Lumina actualizate în cadrul Grilei Unitatii Iubirii Divine, rotind particulele sub-atomice din cadrul corpurilor noastre cu frecvențe marite ale Luminii.
Acum aliniem Soarele interior al Pamantului, Soarele, Soarele Central, Marele Soare Central, si Soarele interior din inima noastră.
Facem apel acum la Sanat Kumara, conexiunea noastra planetara catre Constiinta Solara a lui Hristos, de a ne supralumina, și a ne inalta în Constiinta Cosmica in Templul Soarelui spiritual al lui Helios și Vesta în centrul Soarelui, pentru a putea experimenta Focul sacru Cosmic al Perfecțiunii, astfel încât să putem proiecta acest foc sacru Cosmic de perfectiune prin inimile și mințile tuturor oamenilor și a iubitelor lor Prezente EU SUNT.
Intrand in Inima solara a lui Helios și Vesta, suntem înconjurați în Focului Cosmic sacru al Perfecțiunii, experimentand o activare mai profundă a celei de-a cincea dimensiuni in Șabloanele Noului Pământului ale Constiintei Solare a lui Hristos, înveliti în aceste frumoase flacari cupru-auriu și roz-auriu de Lumina cristica.
Pastratorii Inregistrarilor Akashice apar acum în fața noastră, oferindu-fiecaruia dintre noi înțelegerea lecțiilor vieții noastre prin intermediul precontractelor noastre și contractelor karmice, și modul în care fiecare provocare percepută și experiența pe care am ales-o, și continuăm să alegem, ne duce mai adânc în Constiinta Cosmica Solara Cristica și inima Cosmica a întregii Creații.
Noi înțelegem ca totul este divin perfect în imperfecțiunea aparenta, și în acesta cunoastere, cararea noastra printre Liniile Cristice de Timp este una de Iubire și Iertare.

Helios și Vesta plaseza acum în chakra inimii noastre o roată Zolkien de Lumina, un disc rotitor de Lumina, transformand în lumină fiecare gând, sentiment și acțiune , care vibreaza cu frecvența tiparelor de perfectiune si Iubire Divina a lui Dumnezeu.
Activam acum șabloanele cristaline ale ADN ului Solar, precum și cele 12 litere de foc din interiorul nivelului ADN, prin programe scalare adecvate de val , ducand această matrice solara cristalina, la un nivel celular, care se confruntă astfel cu un nivel crescut de Constiinta Cosmica Cristica.
În această conștientizare, pășim în prezent, in momentul etern Acum , observator, cu ocrotirea si sprijinul Preaiubitei noastre Prezente EU SUNT.
Experimentam acum Inelul electronic de Foc , un scut de esenta pura a lui Dumnezeu, așa cum am fuziona cu Preaiubita noastra Prezenta Eu Sunt , traind, simțind și recunoscând Iubirea Divina si tiparele de perfectiune existente în jurul nostru și în noi,in continuă expansiune in Lumina Cristica.
Simțim acum acest Inel electronic de Foc al constiintei colective Hristice a întregii omeniri, ghidat și calauzit si sustinut de Preaiubita Prezența Eu sunt a tuturor formelor de viață de pe acest Pamant.
Ne aflăm acum in Gridul Unitatii Iubirii Divine, incadrand Pamantul si intreaga lui Viata, în acest Focului Cosmic sacru de Perfecțiune , cu aceste raze frumoase cupru-auriu și roz-auriu de Lumina cristica.
Ca o singura inima, proiectam Focului Cosmic al Perfectiunii prin inimile și mințile tuturor Omenilor, extinzand aceasta Flacara sacra Cosmica de Perfectiune pentru a învălui Mama Pământ și toata Viața Ei, ridicand fiecare persoană în Constiinta Solara a lui Hristos, știind că totul este Perfect divin.
Prin Flacara Cosmica sacra a Perfectiunii, ne predam Divinitatii Creatoare, cocreind conștient Raiului pe Pamant ,in taramurile Device, Inteligenta Naturii , planurile Angelice, toate fiintele de lumina cristica si Preaiubitele Prezențe EU SUNT ale fiecarui bărbat, femeie și copil.
Ne aflăm acum din nou în spațiul nostru sacru, impamantati in Inima de cristal a Mamei Pamant, si in Inima Cosmica a Mamei / Tatalui Dumnezeu, înconjurati în aceste frumoase flacari cupru-auriu și roz-auriu ale Focului Cosmic sacru al Perfectiunii Luminii Cristice, și Inelul de Foc electronic Divin.
Experimentam această Epoca de Aur a Luminii, ca Fiinte solare Cristice conștiente de lumină, ca Flacarile sacre transfiguratoare ale Iubirii Divine.
Noi suntem copiii Soarelui, Ambasadori ai Luminii cristice. Suntem tot ceea ce suntem, o Inima Cosmica Unificata a Iubirii Divine pure și a Perfecțiunii.

Invocation by Anrita Melchizedek www.pleiadianlight.net

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro