sâmbătă, 31 decembrie 2011

Comentarii si Sfaturi de la Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Laureen Cargo Comentarii si Sfaturi de la Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor

Unificarea
In sfarsit, am intrat incet in urmatoarea etapa a dezvoltarii noastre genetico-galactice iar acest lucru este legat, in mod exact, de transformarea structurii noastre biologice (a se citi: DURERE) si de extinderea corpului de Lumina (a se citi: si mai multa DURERE), care are de-a face cu unificarea spiritului si materiei, la care s-au referit Cele Sapte Surori in mesajul din mai*, luna in care a inceput Etapa Intruparii. Apropo de asta, merita mentionat faptul ca am inceput sa comunic cu cele Sapte Surori, in aprilie 2011, chiar in jurul perioadei in care mi s-a spus ca liderii noii omeniri isi vor incepe intruparea fizic”. Pe atunci nu stiam sigur ce insemna cu adevarat acel lucru, insa acum inteleg ca acesti tipi nemaipomeniti sunt ghizii tranzitiei noastre spre cealalta parte la fel cum unii dintre voi veti fi, pentru altii, ghizii tranzitiei fizice

Acest pas din procesul inaltarii voastre este pasul pe care l-ati asteptat de mult este apogeul experientei umane, consolidarea creatiei spiritual-materiale.
Lucrul care conteaza cu adevarat si care ne diferentiaza de altii este ca am ajuns de unii singuri la acest nivel al starii de maestru ca singurul lucru care ne-a calauzit inainte, pe fiecare dintre noi, a fost busola noastra interioara, chemarea launtrica ce ne atrage in permanenta si care ne intareste cunoasterea profunda ca exista ceva mai mult, ceva mai maret si mai semnificativ, ce ne asteapta la incheierea eforturilor noastre.
Iar acum va impartasim ca ati ajuns acasa, ca in curand veti fi stransi in bratele Creatorului. Sursa a Tot ceea ce ESTE reprezinta adevaratul vostru camin evocator, iar acum incepeti sa va aduceti aminte de acest loc, pe masura ce el se activeaza in inima voastra, in fiecare celula a fiintei voastre si pe masura ce va aliniati cu intreaga voastra splendoare. Ati coborat de buna voie in adancul inconstientei, iar acum va inaltati in radianta deplina a IUBIRII, a tiparului vostru de Lumina, a planului vostru Divin de perfectiune.
Pentru aceia dintre voi care ar putea avea nevoie de o traducere lumeasca a acestor randuri, iata cea mai reusita incercare a mea: OFFFF.......
Din experienta mea din ultimii zece ani, am invatat ca, cu cat este mai frumos mesajul, cu atat are mai multe sanse sa nu fie placut, asa ca va rog sa nu fiti descurajati, daca experienta voastra contrasteaza foarte mult cu aceste cuvinte de mai sus, pentru ca, indiferent de ce anume incearca sa va convinga cineva Lumina doare, nu suntem invatati cu acest nivel magnific de atrai. In timpul acestui proces intens de intrupare, au loc atat de multe schimbari in celulele noastre fizice, in special unificarea celor doua emisfere cerebrale, care chiar solicita glandele pineala/pituitara si provoaca o multitudine de simptome neplacute si da, am fost avertizati despre starea de disconfort pe care o vom simti, insa oricat de mult am fi pregatiti, tot nu putem fi pregatiti pentru saptamanile si saptamanile de suferinte, de dureri si boala energetica, pentru separarea si insingurarea care e posibil sa apara.
Cu toate ca aceste schimbari necesita intotdeauna perspectiva timpului, pentru a le integra si intelege pe deplin, cei din lumea nevazuta doresc sa ne comunice ca exista fiinte care urmeaza sa primeasca, prin decret Divin, initierea finala in intruparea sacra (senzatia mea este ca asta e activarea portii stelare 11:11). Aceasta initiere, pe care ei o numesc dispensa Divina, reconectarea finala cu ADN-ul nostru din 12D si activarea lui (tiparul complet din 12D al corpului nostru). Ei spun ca acest grup de suflete intra in starea de constiinta Christica intrupata , ce reprezinta gradul de constienta necesar pentru a accesa si impamanta total aceste frecvente de Lumina, ale dimensiunilor mai inalte.
Dupa cum inteleg eu, acest grup se conecteaza la portalul de frecventa 12D al Pamantului, care activeaza campul de forta de protectie, necesara ca sa ne stabilizam, sa echilibram energiile in interiorul corpului nostru extrem de sensibil, astfel incat sa putem face fata contrastului dintrežrealitatea sau linia noastra temporala si realitatea lumii care se destrama
Imi imaginez ca asta e motivul pentru care ei se refera la aceasta activare anume, ca la o dispensa, intrucat cei care treceti prin procesul puternic de trasmutare si purificare celulara/genetica, stiti din proprie experienta ca ar fi foarte daunator sa iesiti in lume, fara sa aveti acest grad de protectie, in special pentru acele seminte stelare care sunt extrem de empatice.
Pe masura ce Soarele isi indreapta lumina asupra acestor suflete, ele vor fi inaltate la o noua stare, la un nou nivel de existenta umana, iar de acum inainte, acest grup va fi cunoscut drept ,cei treziti , intrucat ei se cufunda mai adanc in materia fizica, pe baza constientizarii simultane a sinelui Dumnezeiesc, prin extinderea corpului de Lumina.

Extinderea corpului de Lumina
Surorile continua sa se refere la o extindere ce are loc sau care urmeaza sa aiba loc in corpul nostru de Lumina si ca, pentru ca acest lucru sa aiba loc, mai intai ne vom elibera de vechiul nostru tipar uman, iar cand vom face acest lucru sau odata ce se va produce acest lucru tiparul noului om ii va lua locul si va avea loc extinderea corpului de Lumina. Ei numesc acest eveniment inceput.
Inteleg la fel de mult ca si voi cum va avea loc asta, insa aud ca procesul acestei extinderi este un proces de o extraordinara constientizare, o infuzie de lumina/inteligenta, ce inlocuieste toata intelegerea umana limitata si care are loc in momentul de inceput care este atunci cand corpul fizic se conecteaza cu corpul Divin sau KA-ul. Sunt destul de sigura ca aceasta eliberare este ceea ce ei au numit, in trecut, momentul adevarului sau ,accelerarea , partea din fuziune cand corpul material se intalneste cu corpul spiritual , cand se manifesta coborarea spiritului in corpul fizic si cand fiecare celula este iluminata cu inteligenta Christica.
Acest proces este numit, in mod evident, accelerare deoarece, odata ce vechiul tipar este eliberat, celulele se aliniaza rapid cu corpul de Lumina, intr-o maniera care infuzeaza structura noastra biologica cu vitalitate Divina, iar Surorile spun ca, desi acest lucru i s-ar putea parea cuiva din afara, ca fiind miraculosâ, cei care se afla pe acest drum vor sti mai bine intrucat, ca sa ajunga la acest miracol, a fost nevoie de cativa ani de munca asidua si de cateva mici initieri, care au avut loc in spatele scenei.
Ele spun in continuare, ca aceasta perioada de accelerare precede, de fapt, manifestarea spiritului in materie, deoarece ea pregateste corpul si celulele pentru ceea ce unii ar putea numi extaz (rapire la cer). (Cuvant ce starneste panica va rog sa inspirati prin el.) Potrivit fiintelor stelare, extazul este pur si simplu manifestarea fizica a spiritului in corpul uman este binecunoscuta expresie acordarea Gratiei Divine, ce urmeaza activarii complete a sistemului noului om. A nu se confunda cu propaganda religioasa/now age, a exodului in masa; extazul este doar un cuvant pentru a descrie sentimentul de Gratie Divina in corp, centralizarea sinelui spiritual in forma fizica.

Va spunem aceste lucruri nu ca sa va alarmam, ci doar ca sa va informam despre schimbari, astfel incat sa aveti o baza si sa intelegeti ceea ce are loc, de fapt, in interiorul vostru. Nu este nimic de care sa va fie teama dimpotriva intrucat veti putea sa simti valuri de extraordinara bucurie.
Foarte multe dintre informatiile pe care le primim din dimensiunile mai inalte sunt simbolice/in parabole/metaforice. Cu toate acestea, mie mi se pare ca urmeaza sa ne renastem literalmente si fizic si ca acest proces de extindere va avea loc in contractii sau valuri ca in expansiune/contractie, expansiune/contractie insa s-ar putea sa ma insel. Oricum, se va manifesta, Surorile spun ca claritatea remarcabila, sporita si iluminarea (perceptia multidimensionala) sunt un indiciu ca a inceput extinderea corpului de Lumina, iar rezultatul va fi realinierea rapida cu tiparul nostru Christic sau reinnoit.
Cei din lumea nevazuta mai doresc sa ne aminteasca ca, dupa acest proces de extindere, informatiile care vin, sau cele la care vom avea acces, sunt prin decret divin genul de informatii care le sunt acordate maestrilor lumii materiale. Cred ca ei se refera la capacitatea noastra de a decodifica inteligenta Luminii, insa ei spun in gluma ca aceste informatii sacre ce vor veni in constienta noastra reprezinta manifestarea exterioara a activarii noastre interne o dovada de comparatie, pentru aceia care au stimulat si vor stimula avantul miscarii, in directia creatiei inspirate.
Banuiala mea este ca daca v-ati nascut si ati crescut in Kentucky si puteti dintr-odata intelege cantoneza asta ar putea fi un indiciu ca va accesati constiinta multidimensionala. Ei bine, pe langa asta, si faptul ca incepeti sa treceti prin pereti , si altele....

Schimbari ale campului magnetic
Am dori sa comentam despre schimbarile urmatoare din cosmos si despre modul in care va afecteaza participarea generala in lumea cea noua.

Surorile imi comunica si despre faptul ca trecem prin unele fluctuatii/schimbari ale campului magnetic, grabite de sosirea de noi corpuri ceresti, in sistemul nostru solar evenimente pe care ele le numesc un dar de bun venit pentru credinciosi. (E posibil sa simtiti fizic aceste schimbari, prin senzatii bizare in perceptie, detasare ciudata de viata/corpul vostru, deconectare, ameteala, ritm cardiac neregulat si/sau o senzatie generala de a fi decuplatâ)

Exista mai ales un eveniment, sosirea unui nou corp ceresc (a 12-a planeta?), despre care ele spun ca este anuntat de cometa Elenin nu urmarea ei, ci preludiul/mesagerul a ceea ce va veni:
Vrem sa spunem urmatoarele : cometa pe care o numiti Elenin este predecesoarea unui eveniment mai important, ce va va dezvalui adevaruri mai profunde despre sistemul vostru solar.
Dupa cum ne-au comunicat inainte, acest nou corp ceresc, indiferent cum e numit el cu toate ca am sentimentul ca ar putea fi FOARTE legat de acea noua planeta (cristalina) de diamant, descoperita de astronomi detine rezonanta vibrationala necesara pentru manifestarea exterioara a constiintei noastre 12D si, din cate se pare, este primul dintre mai multe semne ce urmeaza sa vina.
Din perspectiva pleiadienilor, ne putem constientiza in forma, doar atunci cand exista un corp exterior, de influenta (electro)magnetica, ce proiecteaza/reflecta constiinta noastra inapoi, spre noi similar unui satelit. De fapt, ei spun ca este o diferenta foarte mica intre un satelit care transmite mesaje spre, si de la, o sursa si influenta unui corp planetar asupra campului energetic uman. In acest sens, noi suntem practic antene vibrationale, care transmit trimitand si primind informatii catre, si de la, aceste corpuri ceresti din spatiu.
Ei ne impartasesc aceste informatii, ca sa ne aminteasca de importanta acestui nou corp ceresc, de faptul ca suntem intim conectati cu prezenta lui, la fel cum suntem direct conectati cu toate semnele zodiacale, cu casele astrologice si cu planetele:
In universul nostru, exista 12 energii spirituale fundamentale, care cauta sa gaseasca o expresie fizica. Aceasta expresie (in care o energie planetara opereaza sau este lansata in vietile noastre) este (in prezent) realizata prin intermediul celor 12 semne zodiacale, al celor 12 case astrologice si celor 12 planete. Si, la fel cum fiecare dintre cele 12 case astrologice isi are propria planeta guvernanta, semnificatia si semnul ei zodiacal aferent ... la fel si fiecare chakra a noastra isi are planeta ei guvernanta, semnificatia si semnul zodiacal aferent. Aceste 12 energii cosmice/ceresti fortele vitale ale existentei ... sunt exprimate prin intermediul corpului uman, via 12 chakre ce se conecteaza cu 12 catene ale ADN-ului activat, din tiparul noului-om sau tiparul original al omului divin ... si fiecare dintre cele 12 catene ale ADN-ului nostru se coreleaza cu unul dintre cele douasprezece aspecte ale constiintei multidimensionale sau ale campurilor perceptuale de constienta
Tot pentru acelasi motiv, ei au spus in trecut, ca acest nou corp ceresc este in mare parte responsabil de stabilirea cursului noii constiinte pentru omenire si va face posibila proiectarea in forma, a campului de realitate perceptuala 12D. Asemenea tuturor planetelor, aceasta 'noua' planeta este expresia macrocosmica a experientei noastre microcosmice despre Pamant , interactiunea cosmica din 12D, necesara integrarii complete a spiritului, in forma fizica.

Potrivit celor din lumea nevazuta si in cuvintele mele incarnarea noastra, centrata pe Pamant (cuvinte cheie aici), este direct legata de experientele pe care le avem si care sunt complet influentate de corpurile ceresti din spatiu. Comunicam cu aceste corpuri ceresti, intr-o maniera care mentine insasi holograma pe care noi, ca intreg, am creat-o.
Prin urmare, pe masura ce luam parte la cosmos, luam parte la intreaga creatie, in sensul ca nu exista nicio separare intre niciuna dintre partile ei ,ceea ce inseamna, totodata, ca creatia este sustinuta sau, mai exact, ca este un eveniment holografic, la care ia parte intreaga omenire sI cosmosul.
Un fapt si mai interesant (si elocvent) este ceea ce Britt Martin, care scrie pentru CosmicPath.com, mi-a comunicat de curand, cu privire la un nou sistem astrologic, pe care l-a introdus Stephanie Aaria, numit Astrologie Cosmica:
In maniera in care intelegem noi Astrologia Cosmica este aceea ca persoana se afla in centrul astrogramei, iar fiecare semn zodiacal reprezinta un aspect al constiintei din cadrul propriului camp de energie, zodiacul se afla realmente in interiorul nostru, fiind proiectat in afara, ca o holograma. Noi suntem al 13-lea element. Imaginati-va un corp ce se afla in centrul unei harti natale sau ceasul cosmic (din Astrologia Cosmica) si ca cuspidele sunt asemenea spitelor rotii, care ne conecteaza cu semnele.â
(In cazul in care va intereseaza aceste informatii, Stephanie a publicat recent o revista noua, in care isi prezinta sistemul Astrologiei Cosmice , disponibil pe site-ul ei)
Surorile spun ca vor aparea, in timp, mai multe informatii despre acesta, insa ca ramificatiile acestei intelegeri sunt vaste, intrucat cei care sunt aliniati cu aceste concepte dimensionale mai inalte, sunt cei care vor prospera pe noul Pamant. Altfel spus, cei care inteleg ca realitatea are o natura holografica si ca creatia este un sistem sincronizat de parti individuale, ce alcatuiesc intregul, nu numai ca vor fi in fruntea noii omeniri, dar vor fi si cautati de cei care se straduie sa intelegea aceste adevaruri.

11-11-11: Activarea Codului Sursa
Earth’s Prayer… Ceremonia de la Sedona 11.11.11…simtiti energiile locului si implicarea oamenilor!!! Au venit aici sa ofere !





Ingroparea cristalelor






Partea a doua, postata de Lauren Gorgo, pe 27 octombrie 2011 :

„Dorim sa incepem cu aceasta: Felicitari! In mod oficial, va aflati pe drumul spre noul Pamant.” – Consiliul Suprem Pleiadian
Anticiparea
Iata-ne deci aici … în pragul mult asteptatei incheieri a Calendarului Mayas – stravechiul si exactul „cronometror” al celor 16,4 miliarde de ani de evolutie a constiintei. Sunt foarte multe lucruri ce au loc peste tot pe planeta, ca sa sprijine aparitia unui nou ciclu de evolutie, insa evenimentul care ma uimeste cu adevarat este pelerinajul de ceremonie al Inteleptilor mayasi, care vor duce cele Treisprezece Cranii de Cristal de pe o coasta a SUA pe cealalta, culminand cu o Ceremonie mayasa a Craniului de Cristal (deosebit de sacra). (Calatoria va incepe maine, 27.10.2011 si se va incheia în Los Angeles, în data de 11.11.11) Detalii AICI.

Ceremonia cristalelor



Pentru cei care nu stiu despre semnificatia Craniilor de Cristal, Cal Garrison spune:
„…se spune ca aceste relicve antice contin informatii despre istoria planetei noastre si despre viitorul omenirii. Sculptate din cristal pur de cuart si alte cristale, cum e jadul, Craniile genereaza un camp energetic ce activeaza constiinta umana, intr-o maniera care ne extinde perceptiile asupra realitatii. In ultima instanta, ele sunt manifestarea Spiritului, intr-o forma care ne ajuta acum sa schimbam frecventa magnetica a Mamei Pamant. Atunci cand Spiritele Craniilor sunt trezite printr-o ceremonie, intelepciunea straveche – intelepciune ce a fost pastrata intr-o matrice cristalina, timp de eoni – intra în campul unificat si umple constiinta colectiva, cu toata cunoasterea despre tot ce s-a intamplat pe planeta, în ultimii 26.000 de ani – poate si mai in urma.”
Gandul ca toata aceasta energie sacra se reuneste la mai putin de 100 de kilometri de mine este atat de ametitor … incat, daca ma acordez la energie, ea trezeste fiecare celula din corpul meu la un freamat visceral, pe care cu greu il pot stapani. Ceea ce este bizar, daca ma gandesc ca inteleg doar ramificatiile acestui lucru.
Iar daca va intrebati ce va insemna asta pentru noi … ei bine, pleiadienii spun ca va fi nevoie cam de doua saptamani sa integreze cu mai multa claritate ce inseamna asta, pentru acei deschizatori de drumuri, ce urmeaza sa isi preia total rolurile si scopurile divine, în faza de „serviciu activ” – si aproape un secol sau sapte, ca sa digeram ce inseamna acest salt evolutiv pentru planeta, ca intreg. In general, intervalul de timp de acum si pana la portalul 11:11 este plin de potential, iar participarea noastra constienta la acest portal sacru este foarte puternica, putand fi simtita intr-un mod foarte real – prin rugaciune, meditatie, vizualizare … sau, pur si simplu, gandindu-te la ea.

Un lucru pe care deja il stim … de fapt doua lucruri: 1) corpul nostru fizic inca nu si-a recapatat suflul de care avem nevoie acum, ca sa ne mutam pe pozitie … si 2) energia a ceea ce trebuie sa vina pulseaza atat de intens, incat putem simti efectiv ca sprijinul nostru urmeaza sa apara prin voal. Vietile noastre noi/adevarate ne sunt atat de aproape acum, incat acest lucru este chinuitor. Daca te acordezi, simti efectiv ca si cand ar fi ajunul Craciunului … numai ca s-ar putea sa fie acel ajun de Craciun pe care l-ai petrecut cand erai copil si aveai gripa.
Stim cate ceva despre care anume ar putea fi darurile noastre, insa nu suntem CU ADEVARAT siguri … iar asta aduce tot entuziasmul. Bineinteles ca ne-am facut listele de dorinte … probabil ca le-am refacut de multe ori … insa cei din lumea nevazuta spun ca pana si dorintele noastre palesc, în comparatie cu ceea ce ni se rezerva.
„La fel ca voi, putem simti cum energiile vibrante ale convergentei se strang în jurul sferei voastre si suntem foarte incantati de ceea ce fiecare dintre voi, noii Pazitori ai Pamantului, urmeaza sa traiti în voi insiva si sa vedeti unii în altii.”
În afara de faptul ca iesim, în sfarsit, din neantul adanc în care am stat intepeniti în ultimele cateva saptamani, în exterior inca nu s-au schimbat prea multe … inca avem nevoie sa ne hranim si sa ramanem centrati în spatiul inimii noastre, în timp ce continuam sa lasam sa prinda forma, nasterea completa a sinelui nostru multidimensional. Cei care sunt gata, sunt pregatiti sa devina noii supraveghetori si Pazitori oficiali ai Pamantului, protectorii intregii creatii si maestrii lumii materiale de aici, care sa conduca omenirea în amploarea totala a iubirii, prin exemplu virtuos.

11.11.11

„Momentul pe care noi l-am numit ,inceput’ – este anuntat de energiile masive aduse de deschiderea portalului stelar 11:11, din data de 11.11.11. Semnificatia acestui lucru este monumentala pentru deschizatorii de drum, pentru ca acesta este grupul care instaleaza fizic, tiparul pe Pamant, pentru ca toti ceilalti locuitori sa il urmeze.”
Pe 10 septembrie 2011, structura noastra biologica a fost, in mod evident, reincarcata. Am trecut printr-o actualizare imensa (cititi: istovitoare) în timpul lunilor de vara – de la acel sandvis de trei eclipse, care ne-a scuturat pe fiecare dintre noi, pana în esenta noastra … iar apoi, în septembrie, Mama-Tatal Dumnezeu a apasat pe butonul de resetare al omului Divin, ca sa porneasca noul nostru sistem de operare. Foarte probabil ca ati dormit in acel timp, asa cum am dormit cea mai mare parte din septembrie … de fapt, acum, ca ma gandesc la acea perioada, e posibil ca nici macar sa nu va amintiti de luna septembrie.
Ei bine, oricum ar fi … precis ca nu ne-am petrecut prima luna, dormind … dar, oare, am petrecut-o în rugaciune pe ultima? Si intr-un caz si in celalalt, acum, ca am fost actualizati si reincarcati, ne reorientam din nooooou, iar asta inseamna intotdeauna transformarile celulare obisnuite (cititi: oboseala), iar de data aceasta, multe dintre ele au legatura cu programarea noastra recent descarcata, care include intelegerea integrata ca fiecare celula are inteligenta. (mai multe despre acest lucru, vor veni în curand)
Structura noastra biologica se ajusteaza ca sa incorporeze si sa se adapteze la noile coduri, pe care deja le primim de la portalul stelar 11:11 . Emanatiile trimise inainte, de catre marele Soare central, ne codifica structura biologica cu noi puteri, cu noi directive, iar Consiliul Suprem Pleiadian ar vrea ca noi sa stim ca, desi sistemul noului om este bine echipat ca sa faca fata acestor schimbari, pentru aceia dintre noi care simt mari dificultati, ar fi de folos sa accepte numeroasele modalitati aflate la dispozitia noastra, care contribuie la atenuarea efectelor tranzitiei asupra corpului nostru si care ne ofera si un sprijin absolut necesar, pentru starea noastra emotionala si mentala de bine.
Aflu ca unele persoane au probleme cu adaptarea la aceste noi frecvente, iar celor care trec cu greu prin procesul de intrupare, va aduc aminte ca nu trebuie sa suferim in aceste schimbari, de unii singuri … ajutorul se afla la dispozitia voastra, în caz ca aveti nevoie de el. Consiliul Suprem Pleiadian spune ca sunt multi oameni aici, tocmai ca sa ne sprijine sa trecem prin aceste vremuri de schimbare si ca, daca nu folosim aceste daruri si oferte, ne-am putea priva nu numai de o mare oportunitate de a supravietui acestor schimbari, dar si de a evolua în ele. Corpul fizic are nevoie de ingrijire si hranire, pe masura ce e inviat intr-un corp de Lumina, insa frecventele care vin nu trebuie sa ne bombardeze sistemul, în modurile în care suntem obisnuiti sa le simtim, daca ne deschidem fata de oportunitatea de a fi sustinuti.
În general, 11:11 aduce ceva energii puternice care, în functie de locul în care ne aflam în calatoria noastra, fie ne vor catapulta spre libertate, fie vor aduce la suprafata un nou strat de reziduuri – ori ambele. În toate cazurile, va fi nivelul urmator al dezvoltarii noastre evolutive personale, iar asta inseamna ca aspectele biologice vor trebui sa fie abordate – indiferent daca ne inaltam la stadiul de om angelic sau nu. Experienta ne-a invatat ca orice rafala de energie sau orice deschidere a unui portal important va insemna ca este necesara mai multa odihna, relaxare si repaus. Nimeni nu asteapta cu nerabdare asta, insa acum suntem atat de asaltati, incat este aproape imposibil sa mai rezistam. Banuiesc ca avem impulsul sa o facem pentru noi … ceea ce este placut.

Despre a deveni autonom
Consiliul Suprem Pleiadian vorbeste mult despre eliberarea noastra recenta din tiparele noastre karmice finale si cele mai profunde – si ca deja incepem sa confirmam acest lucru, în sensul ca nu mai suntem legati prin corzile de atasament emotional, de alti oameni, de locuri sau de evenimente care ne-au definit si limitat candva. Acum suntem in stare si pregatiti sa ne traim viata in conformitate cu principiul lui UNU. Asta inseamna ca am integrat intelegerea mentala si emotionala legata de ce inseamna sa fim eliberati de ciclurile repetitive ale rotii karmice si sa fim reconectati la adevarata noastra Sursa de putere, din interior.
Incepem sa fim martori la aceasta libertate – in noi insine si in relatiile noastre, în care ne confruntam din nou cu probleme vechi, cu rani vechi care altadata ne faceau rau – insa acum simtim ca aceste situatii ne dau putere. în sensul ca putem vedea valoarea din aceste dinamici, ca putem simti apreciere pentru invatarurile pe care ni le aduc si ca putem onora acele lectii de evolutie, care sunt intr-adevar ale noastre, eliberandu-ne în acelasi timp de toate sentimentele de responsabilitate fata de ceea ce NU ne apartine.
Devenim fiinte care ating starea de maestru – fiinte autonome si responsabile de sine – iar acele incurcaturi emotionale, ce au fost proiectate de altii asupra noastra, sunt acum FOARTE clare, ceea ce inseamna ca ele pot fi stapanite. Asta mai inseamna ca, odata ce ne-am desprins de aceste corzi de atasament ramase, vom incepe sa traim din spatiul independentei, al auto-sustinerii si libertatii adevarate, care ne vor permite sa ne cunoastem sinele autentic, în maniere în care nu am mai facut-o niciodata.
„Aceasta perioada din viata voastra vă va ului … veti descoperi ca apar puteri, daruri si talente despre care nu ati stiut niciodata ca existau. În unele cazuri, veti ajunge sa va cunoasteti pe voi insiva, intr-un mod care starneste un sentiment de iubire de sine si respect, despre care ati crezut ca era posibil sa il vedeti sau sa il simtiti doar în altii. Cu adevarat insa, noi spunem ca acele lucruri pe care le-ati respectat atat de mult în altii, au fost intr-adevar doar reflectii de sine ale acelor aspecte neintegrate ale VOASTRE … pana în prezent.”
Cei din lumea nevazuta ne aduc aceste informatii, astfel ca noi sa putem simti legatura cu faptul ca nu mai suntem legati de ornamentele neadevarului, iluziei sau polaritatii opuse, a ceea ce ei numesc marire de sine … pentru ca noua noastra realitate va fi ca suntem mult, mult mai mult decat am inteles vreodata, iar darurile reamintirii acestui lucru sunt pe deplin meritate. Ei mai mentioneaza ca, pe masura ce dezvaluim adevarul despre capacitatile noastre adevarate, ca maestri ai lumii materiale, chiar dezvaluim aceste adevaruri si pentru altii … ceea ce reprezinta, in parte, scopul de a deveni un avatar Christic pe Pamant … de a ne impartasi stralucirea cu toti cei care ne fac semn, de a-i invata prin exemplu personal si de a le acorda celorlalti iubirea universala ce curge prin corpul si celulele noastre.
„Mai mult decat atat, suntem mandri sa facem parte din – si sa asistam la – desfasurarea celui mai de seama „moment” din istorie. Suntem reprezentanti ai originii voastre galactice, astfel incat si noi am investit mult în devenirea voastra. Prin acest portal, va centrati în abundenta si gratia universala, iar asta inseamna ca fiecare dintre voi, care se imbraca în vesmintele de onoare, devine un univers fata de sine insusi. Stim ca asta vi s-ar putea parea acum de neatins, insa sa stiti urmatoarele: in timp ce Soarele continua sa straluceasca asupra ultimei zile a zilei din urma, mijeste cu adevarat o noua zi.”

Despre a deveni multidimensional
În curand va trebui sa ne traim viata ca fiinte multidimensionale, iar Consiliul Suprem Pleiadian spune ca aceasta este o actiune extraordinara … o maniera de a trai viata prin perceptia intelegerii simultane si cu aptitudinea de a ne concentra, prin integrarea multor dimensiuni de constienta … in mod simultan. Acesta nu e un lucru pentru care sa avem un context, astfel incat Pleiadienii ar dori sa ofere … pe cat de bine pot ei … un mic cadru de referinta, pentru cei care vor intra în acest peisaj nou.
„Voi sunteti primul grup de suflete care va veti folosi intregul potential uman si capacitatile monadice Christice. Asta inseamna ca aceia dintre voi care intra în roluri de conducere sau de administrare a Pamantului, sunt cei care au trecut printr-o activare completa a ADN-ului cu 12 catene si care le-au permis extensiilor supra-sufletului lor sa faca acelasi lucru. Acesta e inceputul noii rase umane multidimensionale, insamantarea care va demara lunga calatorie de evolutie spre Acasa, pentru omenire.”
Din nefericire, munca mea este intotdeauna un pic in avans fata de mine, asa ca inca nu am o intelegere completa despre ce inseamna toate acestea – insa ceea ce chiar inteleg este ca cei care rezoneaza cu acest adevar – adica, cei care simt ca asta este adevarat … vor incorpora aceasta realitate în matricea omului, facand astfel posibil ca deformarile din genetica noastra umana sa revina la tiparul ei original. Ei spun ca asta ne asigura inaltarea biologica, dezvoltarea unei noi rase umane – si se pare ca aici sunt multi dintre noi care sa valorifice aceasta oportunitate Divina.
Pentru cei care sunt chemati în rolurile de supraveghere, administrare sau conducere, portalul 11-11-11 ne ofera capacitatea nu doar de a ne ancora in multidimensionalitate, ci si de a deschide usa spre inima Christica din interior, cea care comanda folosirea particulei adamantine sacre (particulele de la nivelul de baza, care creeaza toate manifestarile fizice ale IUBIRII). Aceasta deschidere ne va pregati sa folosim legile rezonantei magnetice – planul universal pentru creatie, pe noul Pamant.

O chemare la Ordinul lui Melchisedek
Noua matrice de camp – care a fost stabilita de tesatorii dedicati ai Luminii de pe aceasta planeta – pulseaza la portalurile ei, avand potentialuri nemaintalnite pentru schimbare, insa accesul la aceste portaluri poate fi activat doar de cei care au „cheile pentru univers”. Aceste coduri cheie sunt incorporate în matricea ADN-ului noului om si, prin insasi existenta lor, deschid codurile necesare pentru urmatorul nivel al inaltarii noastre planetare.
Cei care vor deschide aceste portaluri sunt cei care si-au incheiat primul nivel al misiunilor lor de slujire si care se pregatesc sa primeasca noi directive. Aceste directive vor fi lansate prin activarea a ceea ce Consiliul Suprem Pleiadian numeste Codul Sursa din ADN-ul nostru, care se pare ca este codul de intrare necesar pentru a accesa si a permite participarea noastra multidimensionala totala la reteaua cristalina, ce include misiunea noastra pe noul Pamant sau „nivelul urmator de slujire Divina”, pe aceasta planeta.

„Am vrea sa clarificam faptul ca aceia care activeaza la acest nivel de slujire sunt cei care se vor angaja în misiunile necesare de a pregati omenirea pentru inaltarea la constiinta multidimensionala. Asta inseamna ca fiecare dintre voi, care este codat cu prototipul noului om, va porni intr-o noua calatorie colectiva, ca un suflet grup de initiati cosmici, prin Ordinul lui Melchisedek. Acest Ordin este dintre cele mai inalte … un colectiv de suflete ce se afla pe Pamant în acest timp, avand misiunea de a trezi codurile în cadrul omenirii, în vederea invierii tiparului Christic si a tiparului co-creatiei sacre. Pentru cei care s-au angajat, prin contract, sa slujeasca în acest fel, prin Ordinul lui Melchisedek, veti fi acum chemati în fata si la noul nivel al directivei voastre.”

Pentru toti cei care simt ca rezoneaza cu aceste informatii si/sau cu Ordinul lui Melchisedek, voi veti fi cei care veti insamanta omenirea cu inteligenta cosmica necesara pentru a face tranzitia in 2012.
„Suntem impresionati de dedicarea si capacitatea voastra ferma de a va mentine în integritate personala si onoare, în calitate de supraveghetori galactico-umani ai acestei planete. Tineti-va capul sus, caci sunteti pe punctul de a intra in forma cea mai inalta de existenta intrupata. Va urmarim din sediul nostru central, in timp ce faceti ultimii pasi spre maretie, spre adevarata voastra mostenire si caminul stelelor.”
Ne vedem in partea cealalta …
Drumuri bine alese!
Lauren ThinkWithYourHeart.net

Niciun comentariu:

 
Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryDirector web luxdesign28.roClickLink.ro